Aki bátran viselkedik az orvosnál, annak jár az új cipő

Van egy 10 éves unokaöcsém, aki nagyon de nagyon nem szeret orvoshoz járni. Mindegy mennyire beteg, ő akkor is inkább otthon van, mintsem elmenjen a doktor nénihez. Amikor viszont én is elkísérem őket, akkor egy kicsit könnyebb meggyőzni, hogy menjünk el az orvoshoz. Ilyenkor általában mindig meglepem valami aprósággal, hogy egy kicsit kevésbé féljen. A legutóbbi ajándéknak is nagyon örült.

Az unokaöcsém ezúttal egy enyhébb influenzát kapott el. Hívott is a húgom, hogy menjek, mert megint megy a hiszti, hogy nem szeretne orvoshoz menni. Mondtam, hogy rendben megyek és már készen volt a tervem, hogy ezúttal mivel fogom lekenyerezni. Ugyanis nemrég találtam egy nagyon klassz webáruházat, a CipoMarket.hu oldalát. Cipők, táskák, ruhák és egyéb öltözék kiegészítők tárházát találtam ezen a honlapon. Nagyon megtetszett már az oldal felülete is, és elégedett voltam a kereső- és szűrő rendszerükkel is. Már többször is rendeltem tőlük ruhát és cipőt is, és mindig kifogástalan szolgáltatást és termékeket kaptam a CipoMarket.hu-tól. Úgy voltam vele, hogy ezúttal az unokaöcsém választhat majd innen valami vagány ruhát vagy cipőt.

A megbeszélt helyen és időben találkoztam a húgommal és az unokaöcsémmel, hogy együtt menjünk a gyerekorvoshoz. Menet közben mondtam az unokaöcsémnek, hogy a CipoMarket.hu oldaláról választhat majd magának ajándékot, hogyha bátor lesz az orvosnál. Mondtam neki, hogy cipőt, ruhát de akár táskát is választhat. Ennek nagyon megörült, mert régóta akart egy klassz új bakancsot. Így egy nagy levegővel sikerült végigcsinálnunk a gyerekorvost. Mivel a fiatal úr tényleg minden további hiszti nélkül hajlandó volt hagyni, hogy megvizsgálják, ezért amint hazaértünk már el is kezdtünk nézelődni a CipoMarket.hu webshopjában.

Nemcsak gyerekeknek jár az ajándék

Sokáig nézelődtünk a gyerekruhák, cipők és egyebek között. Az unokaöcsém végül kiválasztott egy Super Gear bakancsot sikerült kiválasztania. Már majdnem leadtuk a rendelést, amikor azt mondja az unokaöcsém, hogy válasszunk valamit az anyukájának is, mert ő is megérdemli az ajándékot. Azt is mondta, hogy látta, amikor anyukája kinézett egy Bugatti táskát az egyik nap. Gyorsan megnéztük, hogy milyen Bugatti táskák vannak a CipoMarket.hu kínálatában, és szerencsére meg is találtuk, amit a húgom kinézett magának. Újfent rájöttem, hogy mennyire hasznos a CipoMarket.hu webáruháza, hiszen nemcsak felnőtt cipőt, ruhát, stb. tudunk vásárolni, hanem a gyerkőcök számára van nagyon sok termékük. Nagyon széles a választék márkákból, színekből és stílusból is. És ha már úgyis vásárolgattunk, úgy döntöttem, hogy én is veszek magamnak valamit.

A CipoMarket.hu webshopjában még pénztárcát is lehet kapni, ami nekem éppen kapóra jött. És nem is akármilyen pénztárcát választottam, hanem egy Anekke márkájút. Már régóta szerettem volna vagy egy táskát, vagy egy pénztárcát az Anekke kínálatából. És a CipoMarket.hu-n nagyon nagy választék volt ebből a márkából is, és persze a minőség is kifogástalan a termékeikből. Miután tényleg mindent kiválasztottunk, végre leadtuk a rendelést.

Néhány nap múlva, az ígérteknek megfelelően megérkeztek a megrendelt termékek, és ahogy már megszokhattam, minden épségben és hiánytalanul lett kiszállítva. Az unokaöcsém és a húgom is nagyon örült a cipőnek és a táskának, és persze én is el voltam ragadtatva az új pénztárcámtól, amit a CipoMarket.hu-ról rendeltünk. Ezek után egyfajta szokás lett abból, hogy együtt rendelünk a CipoMarket.hu oldaláról, és szórakoztató programmá nőtte ki magát a vásárlás ennek köszönhetően.