Elromlott a kazánunk, nagyon megijedtem

A kisfiammal éppen vakáción voltunk otthon, amikor nagyon megbetegedett. Valami csúnya vírust kapott el, amiből egyszerűen nem akart javulni az állapota. Minden kijött belőle, rettenetesen rosszul volt, ezért az orvosok azt tanácsolták, hogy minél hamarabb vigyük kórházba a gyereket, nehogy kiszáradjon. Hamar autóba is ültünk és rohantunk vele az ügyeletre. Már aznap bent tartottak bennünket, és éjszakára én is bent maradhattam a kisfiammal. Lenyűgöző volt látni azt a precizitást és odaadást, amivel a kisfiamat kezelték. Nagyon hálás voltam az összes orvosnak, nővérkének és ápolónak, aki ebben segített bennünket. A kisfiam állapota hamar jobbra is fordult, így nemsokára haza is engedtek bennünket. Otthon azonban szembesülnöm kellett a következő problémával: elromlott a kazánunk.

Gázszerelés Budapesten egy óra alatt, megbízható szakértőkkel

Nem maradhattunk fűtés nélkül, hiszen a kisfiam éppen hogy kilábalt egy csúnya betegségből. Gyors segítségre volt szükségem, ezért az interneten kezdtem el keresgélni “gázszerelés Budapest” kulcsszóval. Ez meg is tette a hatását, rögtön rá is találtam a vizgazfutesszerelo24.hu oldalra, ami rögtön nagyon szimpatikus volt nekem. Egyfelől természetesen azért, mert nagyon gyors problémamegoldást ígértek a honlapon. Azt írták ugyanis, hogy egy óra alatt kiérkeznek minden budapesti és Pest megyei helyszínre, ha sürgős problémáról van szó. Akár éjszaka vagy hajnalban is csörgethetjük a megadott telefonszámot, ugyanis non-stop rendelkezésre állnak a szakemberek. A szakértelmükről pedig már ne is beszéljünk! A honlap tanúsága alapján ugyanis több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek, így megbízható segítséget nyújtanak minden felmerülő problémára!

A honlap tanúsága szerint egyébként valóban széles az a paletta, mivel a szakembereket keresni lehet. Gázszerelésben például nagyon otthonosan mozognak. Bármilyen gázszerelési feladattal megbirkóznak, legyen szó gázkészülékek javításáról, vagy éppen gázhálózattal kapcsolatos problémáról. Gázkészülékek, gázbojlerek javítása terén is otthon vannak, de tudnak segíteni átfolyós gáz vízmelegítő meghibásodása, konvektor szerelése és karbantartása, vagy éppen gáztűzhely cseréje kapcsán is. Jól el is raktároztam magamban ezeket az információkat későbbre. A fűtésszerelés kapcsán mutatott portfóliójuk pedig egyenesen levett a lábamról! A szakemberek ugyanis vállalják cirkulációs fűtésrendszer vizsgálatát, adott esetben cserélnek nem működő radiátort, szerelnek fel termosztátot, és csőtörés esetén is tudnak segíteni!

Ráadásul úgy tűnik, nincs az a kazán típus, amivel kapcsolatban ne lenne már tapasztalatuk! Hogy csak a legismertebbek kazánok közül említsek párat, a honlapon úgy olvastam, hogy például Ariston, Baxi, Bosch, Hajdu, Westen és Wolf kazánok szerelésével, javításával, karbantartásával is foglalkoznak. A mi Hajdu kazánunkat is pillanatok alatt megjavították, egy napig sem maradtunk fűtés nélkül! Ahogyan a honlapon is ígérték, a telefonhívásomtól számítva 1 órán belül kint voltak a helyszínen, és hihetetlen szakértelemmel nyúltak hozzá az elromlott kazánhoz. Ha szükség van gázszerelésre Budapesten, akkor mindenképpen keressétek őket, jó szívvel ajánlom a csapatot!