Mindig ámulatba ejt a hozzáértés a pelenkázástól a gyermekgyógyításig

Mivel a hétvégén voltam egy lánybúcsún, ahol bedobtam a https://www.lord.shop.hu nevet, amire szinte mindenki rögtön ugrott is, gondoltam, most gyorsan írok egy cikket is erről, hátha nektek, kedves olvasóknak is hasznos lesz még egyszer.

Egészen fiatal koromtól kezdve lenyűgözött és lenyűgöz az, amikor valaki igazán ért a kisgyerekekhez. Teljesen mindegy, hogy milyen szinten, vagy milyen formában. Egyformán felnézek arra, aki négykézláb kúszik-mászik az asztal alatt, csak azért, hogy egy apró mosolyt csaljon egy csöppség arcára. És egyformán felnézek arra is, aki arra teszi fel az életét, hogy segítsen a beteg apróságoknak meggyógyulni és egészséges, teljes életet élni.

A gyermekgyógyászat számomra talán az egyik legcsodálatosabb és egyben legnehezebb területe is az orvoslásnak. Fantasztikus érzés lehet az, amikor valaki csodát képes tenni és egy kisgyermek felgyógyul valamilyen betegségből. Ugyanakkor azt szörnyűséges lehet megélni, amikor ennek az ellenkezője következik be és a környezet csak végignézni tudja azt, ami történik. Természetesen, aki a gyermekgyógyászatot választja, minden bizonnyal ezzel maximálisan tisztában van. Ezzel együtt is arra teszi fel az életét, hogy akin csak tud, segít és küzd az utolsó lehetőségig. Ez számomra lenyűgöző dolog, mert függetlenül attól, hogy tudom, hogy segítenék vele, nekem egyszerűen nem menne az, hogy például kisgyerekeket műtsek, vagy akár csak egy kiugrott ízületet tegyek helyre. De ezt is meg kell csinálni valakinek és szerencsére sok ilyen bátor és tettre kész ember van.

Ahogy említettem, ennél sokkal egyszerűbb és hétköznapibb dolgok is meg tudnak gyönyörködtetni ezen a területen, nem is kicsit. Például egy óvónő, vagy egy dadus is ámulatba ejt, amilyen türelemmel, kedvességgel és persze szakértelemmel viselkedik a gyerekekkel. Nekem nincs ilyen jellegű tapasztalatom, ezért azt tudom mondani, hogy engem simán levesznek a lábamról és persze zavarba is ejtenek, hiszen a tapasztalat híján azt sem tudtam igazán, hogy mondjuk egy jó pelust hol érdemes venni. Aztán megérkezett az első poronty a bátyáméknál, és kénytelen voltam a nyakamba venni a pelenka kérdést és utána járni. Így találtam meg a https://www.lord.shop.hu weboldalt, amiért azóta is áldom az eszemet – na meg a teljes babázós baráti társaság.

A https://www.lord.shop.hu egy olyan internetes áruház, ahonnan mindenféle hasznos dolgot lehet rendelni, baba témakörben. Legalábbis egy darabig ezt gondoltam, aztán tüzetesebben is szemügyre vettem a lapot és arra kellett rájönnöm, hogy ők tulajdonképpen mindennel foglalkoznak, vagy majdnem mindennel, amit az emberek általában egy drogériában szoktak megvásárolni.

Ami engem erre az oldalra vonzott, az egyértelműen a pelenkákkal és egyéb kiegészítőkkel való csomagos ajánlatok. Olyan pakkokat tudtak összerakni, ami igazából mindenkinek jó lehet: annak is, aki még keresgéli a tökéletest és annak is, aki már pontosan tudja, hogy melyek azok a termékek, amiket érdemes a mindennapokban használni. Egy kezdő anyukának szerintem ennél nehéz jobb és hasznosabb ajándékot adni, ezért nagyon nem is keresgéltem tovább, amikor rábukkantam ezekre a lehetőségekre. Arra gondoltam, hogy itt most kicsit bemutatom közelebbről is, hogy pontosan miket is tartalmaznak ezek a csomagok.

Hogyha odagörgettek a https://www.lord.shop.hu-nak arra a felületére, ahol a pelenka próbacsomagok vannak, akkor ti is könnyedén körül tudtok nézni azok között a holmik között, amikről most írni fogok.

Egy újszülöttnél mi más is jöhetne szóba, mint az újszülött csomagok valamelyike – ugyanis kapásból többféle is van ebből. Ha például az egyik legexklúzívabb összeállítást nézzük, aminek nem véletlenül prémium csomag a neve, az az alábbi termékeket foglalja magában:

  1. 1 cs Sleepy BIO Natural nadrágpelus újszülötteknek, ami 32db pelenkát jelent, plusz most ajándék törlőkendőt hozzá (2200 Ft értékű termék)
  2. 1 cs Sleepy NATURAL NADRÁG pelenka újszülötteknek, ami 40db pelenkát jelent (1850 Ft értékben)
  3. 1 cs Sleepy nadrágpelenka JUMBO SENSITIVE, az érzékenyebb bőrre, amiben 80db pelenka van (3100 Ft értékben)

    Ezen kívül nem maradhatnak el az ugyanilyen fontos törlőkendők sem:
  4. 1 cs Sleepy törlőkendő, amely 90db-os és Fedeles Rózsa fantázianévre hallgat (459 Ft értékben)
  5. 1 cs Sleepy törlőkendő, amely 120db-os kiszerelésben van és a Fedeles Narancs nevet kapta (535 Ft értékben)
  6. 1 cs Sleepy NATURAL Bambusz törlőkendő, amely csomagban 50db kendő található és a Fedeles azonosítást kapta, továbbá új termék (279 Ft-ba kerülne)
  7. 1 cs Sleepy törlőkendő, amiben 70db SENSITIVE, szuper puha törlőkendő található (345 Ft értékben)
  8. 1 cs Sleepy törlőkendő, amely csomagja 50db-os és a Fedeles Olívaolaj & Pamut névre hallgat (310 Ft-ba kerülne önmagában).

Amikor ezzel először szembesültem, már akkor is úgy gondoltam, hogy ez egy nyerő csomag lesz, miért is ne válasszam nekik ezt. Aztán azt is megláttam hozzá, hogyha egyben rendelem meg ezeket a termékeket, akkor 5%-kal még kevesebbet is fizetek értük, mint amennyit egyébként kellene fizetnem, ha darabjában venném meg. Innentől kezdve pedig egyértelmű volt az, hogy csak csomagokban fogok gondolkodni. Persze, nem csak ez az egy csomag volt, ami szóba jöhetett, mert voltak és vannak is olyan összeállítások a https://www.lord.shop.hu-on, amik még akár ennél is nagyobb kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Alapvetően a felhozott példa egy nagyméretű teszt csomagnak mondható, ami egészen szélesen lefedi a kapható termékek arzenálját. Azonban, ha valaki úgy gondolja, hogy nem lesz ennyi mindenre szüksége és bőven elég neki 1-2 termékkel kevesebb is egy ilyen válogatásban, az is könnyen megtalálhatja a neki való csomagot, hiszen ennél szerényebb ajánlatokkal is szolgál a LordShop csapata.

Aztán ha egy kicsit előrébb haladunk az időben, akkor jöhetnek a következő megpróbáltatások: ahogy cseperedik a csöppség, úgy alakulnak az igények is. De szerencsére ebben a webshopban nem csak a legkisebbekre gondoltak, hanem a már egy kicsivel nagyobbakra is. Sőt, még azokra is, akik például már ott tartanak, hogy úsznának egyet egy jó medencében. Bizony-bizony, az úszópelenkára gondolok most.

Az úszópelenka egy csoda találmány, hiszen mindenféle olyan galibát meg lehet vele előzni, ami egyébként lehet, hogy kicsit kellemetlen lenne egy uszodai közegben. És persze ebből is több típusból lehet választani és természetesen a méretek között is bőven vannak opciók, szóval ha egyszer rátaláltok a megfelelő úszópelenkára, az jó darabig elkísérhet benneteket és a csöppséget is.

Ha viszont az a helyzet, hogy a környezetvédelmet részesítenétek előnyben a pelenkák kiválasztásakor, akkor is a lehető legjobb helyen jártok, hiszen a https://www.lord.shop.hu-nál kaphatók a legszuperebb textíl pelenkák is – színes választékban.

Nekem speciel továbbra is az a legmegnyerőbb, hogy ennyiféle csomagból lehet választani és mindezek mellé rendkívül kedvezőek az árak. Ezekben az összeállításokban minden megtalálható, amire egy kisbabának az első hetekben csak szüksége lehet, a törlőkendőktől a pelenkákon át akár még a pelenka alátétig is. Aztán pedig úgyis ráér kitalálni a família, hogy végül melyik típusú termékek lesznek a végső befutók.

A https://www.lord.shop.hu tehát akárhogy is nézzük, mindenkinek jó választás, lehet szó pelenkáról, vagy bármi más drogériában fellelhető termékről. Úgyhogy ha szeretnétek kiváltani a sorban állást és a magas árakat, akkor ez egy remek lehetőség arra, hogy otthonról, a kanapé kényelméből rendeljetek meg mindent, amire csak szükségetek lehet. Jó nézelődést!