Egyenpólóban vidítjuk fel a gyerekeket

Gyerekkoromban rengeteget voltam kórházban egy súlyos betegségből kifolyólag. Ekkor rengeteg segítséget kaptam a barátaimtól és a rokonaimtól, így nem telt olyan lassan és keservesen a bent tartózkodás. Amikor sikerült kigyógyulnom, tudtam, hogy én is szeretnék segíteni a hozzám hasonló beteg gyerekeknek, hogy egy kis boldogságot tudjunk csempészni a komor mindennapjaikba. El is kezdtünk pár barátommal iskola után néhány órára bejárni a kis betegekhez, persze előtte engedélyt kértünk. A kórház dolgozói nagyon örültek a kezdeményezésünknek, hisz ők nem tudják napi szinten megoldani, hogy játsszanak a gyerekekkel, mert rengeteg a munkájuk. A kicsik minden nap nagyon várták, hogy menjünk, de mi is nagyon sokat tanultunk tőlük. Az ember nem is gondolná, mennyi mindent tudnak ezek a kicsi gyerekek.

Azonban egy idő után felmerült bennem, hogy mi lenne, ha valahogy meg tudnánk különböztetni magunkat a többi látogatótól. Szerettem volna egy “egyenruhát”, ami látványos, mégis barátságos, és a gyerekeknek is tetszik majd. Tehát valami színes ruhadarabnak kellett lennie, mert a szép színek az ember kedvét mindig feldobják, pláne a gyerekekét. Ekkor ugrott be a póló tervezés ötlete. Mi lenne, ha én magam tervezném meg azt a felsőt, amiben aztán később a kórházi osztályokat fogjuk látogatni? Hisz ki tudná jobban, minek kell szerepelnie egy ilyen felsőn, mint én? Neki is álltam a tervezőmunkának, mert azt szerettem volna, ha mindent tökéletesen sikerül elintézni. Mindenképpen azt akartam, ha szerepelnek színes lufik a pólón, mert gyakran vittünk héliummal töltött színes lufikat, aminek a gyerekek mindig borzasztóan örültek.

Azonban kellett találnom egy olyan helyet, ami kivitelezi is az elképzeléseimet, hisz fejben már minden megvolt, már csak a gyakorlat hiányzott. Szerencsére találtam egy olyan weboldalt, ahol póló nyomtatással foglalkoznak. De nem csak abból a kínálatból lehet választani, ami a webshopban található, hanem egyedileg tervezett ruhadarabokkal is foglalkoznak. Azt olvastam, hogy kis számú megrendelésnél, pontosabban 20 db alatt az üzletben, helyben kinyomtatják a választott pólókat. Ha 20-nál többet rendel valaki, akkor transzfer- vagy szitanyomással készítik el őket. Mivel jó lett volna, ha minél előbb kézhez kapom a ruhákat, hogy abban mehessünk a kórházba a gyerekekhez, nagyon örültem, mikor olvastam, hogy az ember bemegy az üzletbe, és ki is nyomtatják neki a választott felsőket.

Szerencsére az egyenpólók a társaim és a kis betegek között is nagy sikert arattak. Az ápolónőktől tudom, hogy a gyerekek úgy szokták kérdezni, hogy mikor jönnek a színes pólós nénik és bácsik. Tehát igaz volt az a feltételezésem, hogy a gyerekek hangulatát is fel fogják dobni a feltűnő színek. Valószínűleg nem ez volt az utolsó rendelésem erről az oldalról, mert a minőséggel is teljesen meg voltam elégedve, illetve a kiszolgálás is kifogástalan volt.