Táskát ajándékoztam egy újdonsült gyermekorvosnak

Két fiam van: a nagyobbik huszonöt, a kisebbik hét éves. A nagy korkülönbség ellenére nagyon sok közös témájuk van, szinte legjobb barátok. A felnőtt fiam türelmesen eljátszik a kicsivel, a kisebbik pedig igazán figyelmes, és észreveszi, amikor a tesója túl fáradt vagy elfoglalt, és ilyenkor békén hagyja, be se megy a szobájába. Szülőként nagyon jó látni az összhangot a kettőjük között.

Amit viszont nagyon szomorú édesanyaként átélni, az az, hogy a kisebbik fiam sokszor betegszik meg, és a körzeti orvosunk nemes egyszerűséggel minden alkalommal felírja neki ugyanazt az antibiotikumot. Rendes kivizsgálásról hallani sem akar, mert szerinte a gyerek egyszerűen csak nem öltözik fel rendesen, és biztos ezért fáj mindig a torka. Másik dokihoz nem tudunk eljárni, mert három óra kocsiútra van tőlünk a legközelebbi szomszédos rendelő.

Hetekig teljesen el voltam keseredve, amikor aztán beköltözött a szomszéd házba egy fiatal hölgy, akiről kiderült, nemrég kezdett gyermekorvosként praktizálni, és magánrendelőt fog nyitni a településünkön! Annyira boldog lettem a hírtől, hogy szinte a nyakába ugrottam!

Azóta egyébként nagyon jó barátok lettünk, hiszen mind szomszédként, mind a fiam orvosaként gyakran látom. A múlt héten volt a születésnapja, és úgy döntöttem, hogy meglepem egy táskával, mert az minden nőnek nagyon jól tud jönni.

Az https://www.annataska.hu oldalon kezdtem el nézelődni, hiszen onnan rendelek magamnak is márkás, jó minőségű táskákat rendszeresen. Csak említésképp, ebben a webáruházban Jana, Anekke, Kimmidoll, Heavy Tools, Tamaris, Bugatti, Marco Tozzi és Dogs by Beluchi táskákat is lehet kapni, férfiak és nők számára egyaránt. Az oldalon kézitáska, testtáska, válltáska, hátitáska, boríték-és színháztáska, neszesszer, sőt, még táskarendszerező is kapható, valamint öveket és pénztárcákat is lehet innen rendelni. Fantáziadús designokat és egyszínű darabokat is találtam bőven az https://www.annataska.hu oldalát böngészve, és közben próbáltam kitalálni, hogy a doktornő vajon minek örülne a legjobban. Ilyenkor a kiemelt ajánlatok között szeretek szétnézni, mert sokféle táskát lehet itt remek áron találni. Végül így választottam ki egy vidám, virágmintás Tamaris testtáskát, amivel kényelmesen lehet a városban szaladgálni, és biztonságban tudhatjuk a telefonunkat, tárcánkat, iratainkat.

Részese vagyok az Anna Táska Webáruház hűségprogramjának, ezért a rendeléseim során szuper kedvezményeket kaphatok. Ez annyit jelent, hogy egy pár perces regisztráció után már tagként tudok vásárolni, és minden megvásárolt termék után hűségpontot kapok. A hűségpontok minden termék után járnak, és a bruttó ár alapján kerülnek jóváírásra. A hűségpontok a későbbi vásárlások során válthatóak be, így akár mindig kedvezményesen vásárolhat az ember az https://www.annataska.hu-ról.

Az Anna Táska Webáruház sok lehetőséget kínál fel a fizetésre és az átvételre: én nem szeretek például előre pénzt utalni, mert volt már belőle rossz tapasztalatom más üzletnél, úgyhogy a csomagjaimat mindig a futárnál fizetem ki. Ennek az a hátulütője, hogy sok futár csak készpénzt tud elfogadni, ezért még egy külön kört kell futnom a legközelebbi ATM-hez is. Az Anna Táska Webáruház a GLS futárszolgálattal működik együtt, és van lehetőség bankkártyával is intézni a fizetést a futárnál, ami hatalmas könnyebbséget jelent az utánvét során. Amikor a doktornő táskáját rendeltem, két nap alatt már meg is érkezett a csomag, nem kellett aggódnom azon, hogy esetleg lemaradok a születésnapjáról.

Volt olyan is, hogy tudtam, hogy nagyon őrült hetem lesz, és csak nagyon kiszámíthatatlan időpontokban leszek otthon, így ilyenkor inkább a Pick Pack Pontot szoktam választani: így a csomagomat egy hírlapüzletbe (Relay vagy Inmedio) küldik ki, és én ott tudom átvenni.

Összességében eddig mindig kényelmesen és gyorsan meg tudtam oldani az https://www.annataska.hu-ról a rendelést, ezért ajánlom nektek is, hogy próbáljátok ki!