Székhelyszolgáltatás Budapesten vagy akár IPA mentes övezetben!

Amikor egy vállalkozó szellemű személy szeretne céget alapítani, mindig elönti a kétely, hogy mi lenne a legjobb döntés. Mivel kapcsolatban alakítsak céget? Kutassunk, hogy minél több gyermeket meg tudjunk menteni? Esetleg gyógyszereket forgalmazzunk ugyanezzel a céllal? Mindenek előtt azonban azt kell leellenőriznünk, hogy egyáltalán alkalmasak vagyunk-e arra, hogy alapítsunk egy céget – jobban mondva azt kell megnézni, hogy alapíthatunk-e. Meg van-e minden feltétel és élünk-e minden lehetőségünkkel. Sokan már a saját lakás vagy ház meg nem léte miatt elbátortalanodnak és szuper vállalkozói ötleteket dobnak ki, holott számtalan lehetőség van ennek a kikerülésére. Ilyen például a cég, ami székhelyszolgáltatás budapesten profillal fut és, ami alapjaiban fogja megváltoztatni a vállalkozói szemléletedet. Készen állsz arra, hogy még több információt megtudj a szekhelyszolgaltatas24.hu-ról? Akkor vágjunk is bele!

Először is tisztáznunk kellene azt, hogy pontosan miért válaszd ezt a céget, ha székhelyet keresel. Kezdő vállalkozóknak nagyon jó döntés lehet, hiszen így nem kell majd már az első nagyobb megtakarításukból székhelyet vagy telephelyet venni, éppen elég lesz ez a szolgáltatás. Annál is inkább, ha olyan tevékenységet végzel, ami nem követeli meg egy telephely meglétét. Így a szerződésben minden le lesz fixálva és az általad szerződött székhely törvényes működéséért a szolgáltató felel majd. Neked csak fizetned kell egy minimális összeget és ennyi is a feladatod. Még a postádat is továbbítani fogják a számodra, hiszen ott attól folyik a szolgáltató munkája, hogy a Te céged fizikailag nem található ott.

Bevallom, hogy én sem ajánlás útján kerültem erre az oldalra, hanem bíztam a Google algoritmusában, ami elsők között dobta ki az általam keresett székhelyszolgáltatókat. Nagyon megörültem nekik, ugyanis az Ő oldaluk volt a legprofibb és ez bizonyult a legmegbízhatóbbnak is. Így hát ezen az oldalon maradtam és elkezdtem jobban beleásni magamat a témába. Lássuk is, hogy mire jutottam!

Székhelyszolgáltatás Budapesten és Újlengyelben!

Mivel semmilyen ajánlás nem érkezett, hiszen nincsenek vállalkozók a családomban és ismeretségi körömben, sokkal kritikusabb voltam mindennel. Azonban ez volt az a cég, amin nem tudtam fogást találni. Minden fontos információt megtaláltam az oldalukon és még csak keresnem sem kellett. Ezüst tálcán kínálták a megoldást és a tájékoztatókat, nagyon tetszett az oldal felépítése és a mindenre kiterjedő, szolgáltatással kapcsolatos információtömeg. Ez máris első pillanatos lenyűgözés volt, azonnal megkapták a szimpátiámat és meg is tartották – de ez már spoiler alert.

Az oldalon böngészve megfogalmazódott bennem az, hogy ténylegesen ad a cég a kinézetre. Hiszen nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani – ők pedig mind a kettővel büszkélkedhetnek. Szuper szolgáltatást nyújtanak nagyon jó áron és mindezt egy profi környezetben teszik. Nagyon nem szeretem, amikor a vállalatok pont a cég oldalán szeretnének spórolni, hiszen ez az első, amivel az ügyfelek többsége találkozik. Egy bénán összetákolt oldal nem fog olyan profi érzetet adni, mind például a szekhelyszolgaltatas24.hu honlap.

Amint kigyönyörködtem magamat az oldalban, jöhetett is a mélyebbre ásás, a kutakodás. Most aztán mindent meg szeretnék tudni a szolgáltatásról és tudni szeretném azt is, hogy miért ezt válasszam. Győzzenek meg, hogy velük szerződjek! Pontosan ezt várom el minden cégtől, így feléjük is magasak az elvárásaim. Lássuk, hogy meg tudják-e ugrani.

Milyenek a tapasztalataim, mindent megtudtam?

Abban megállapodhatunk, hogy minőségi székhelyszolgáltatást találni budapesten baromi nehéz. Sok a kontár, a hozzá nem értő cég, akik egy tisztességes árajánlatot vagy csomagleírást sem tudnak megfogalmazni. Szerencsére ez a cég azonban nem ilyen, hiszen mindenre kitérnek és minden bennem felmerülő kérdést meg tudtak előre válaszolni. Nagyon érdekes volt maga az ismertető, valószínűleg egy profi írta meg, hiszen nem tudtam abbahagyni az olvasást. Minden bekezdés végignézésekor már vártam a következőt és a következőt. Nem tudtam betelni a tájékoztatóval, szerettem volna minél hamarabb a lehető legtöbbet megtudni a cégről. Végtelenül elégedett vagyok ezzel is, sőt még folyamatábrákat is nyújtottak a számunkra. Mivel én vizuális típus vagyok, így ez számomra kiemelten fontos volt már az első perctől. Tehát itt nem csupán vizuális élményt kaptam, de nagy mennyiségű információ is a rendelkezésemre állt, ami tovább növelte bennem a bizalmi faktort.

Nagyon nagy segítség volt számomra tehát a tájékoztató és az egyszerű ábra is, amin ismertették velem azt, hogy milyen lépéseket kell majd teljesítenem ahhoz, hogy megköthessem velük a szerződést. Már alig bírtam kivárni, olyan izgatott voltam a vállalkozásom miatt. Végre megtörténik, cégtulajdonos leszek! Mikor kezdődhetnek már a dolgok? Már megvan minden, ami kell és a székhelyszolgáltatás is megoldásra került Budapesten. Arra is van lehetőségem mindezek mellett, hogy iparűzési adó mentes övezetbe tudjam majd a kis költségvetésű cégemet bejelenteni. Hát nem szuper? Miután mindenről tájékozódtam az oldalon, fel is vettem a céggel a kapcsolatot. Én velük szeretnék szerződni, nem mással, hiszen náluk profibbal még nem találkoztam a virtuális közegben.

Minden rendben ment? Hogy halad a vállalkozásom?

Nagyon gyorsan sikerült túlesni a szerződéskötés minden mozzanatán. Rendkívül segítőkészek voltak és megértőek, hiszen elég amatőr vagyok a témában. Bár nem is ismerek senkit, aki kiművelhetett volna, valószínűleg az ilyesfajta szolgáltatások nem voltak a szüleink idejében még. Vagy ki tudja, lehet én vagyok ehhez elég tudatlan. Jobban mondva voltam, hiszen most már egyre több mindennel tisztában vagyok a cégalapítás kapcsán és már székhelyet is bérelhetek. A cégtáblám kihelyezésre került és a postaládán is ott van gyönyörűen kiírva kicsiny cégemnek a neve. A büszkeség meleg érzete fog el, ahányszor rágondolok arra, hogy milyen hosszú út áll mögöttem és mit sikerült eddig elérnem. Ezt pedig egyrészt a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalnak is köszönhetem, hiszen az ő székhelyük nélkül nem jöhetett volna létre a vállalkozásom.

Az első pillanattól fogva minden rendben van és semmilyen probléma nem adódik. Amennyiben érkezik postám, azt rövid időn belül a tudtomra adják és meg is küldik elektronikusan a beszkennelt dokumentumokat. Teljes mértékben elégedett vagyok velük, nem is gondoltam, hogy ilyen minőségi székhelyszolgáltatás is található budapesten! Gondolom benned is van még bőven kérdőjel a folyamat és a teljes cégalapítás kapcsán, így javaslom neked, hogy látogass el az oldalra. Nem fogod megbánni, hiszen minden hasznos információt a rendelkezésedre bocsátanak a honlapon, tehát teljesen ingyen. Ezt a nagyon összeszedett, több éves tudást az ügyfelek vagy leendő ügyfelek részére kínálják fel, hogy megkönnyítsék a döntést.

Amennyiben pedig maradt benned bármilyen kérdőjel még a folyamat kapcsán, nyugodtan vedd fel velük a kapcsolatot. A megkeresésesekre rövid időn belül válaszolnak és rendkívül segítőkészek. Nekem is voltak pici fennakadásaim az elején, de mindenben kisegítettek és így könnyedén átlendültem a kezdeti nehézségeken. Nagyon sokat köszönhetek nekik, nem csodálom, hogy több nagy vállalat is az ő szolgáltatásukat veszi igénybe. Viszont megmaradtak emberiek és nem zárkóznak el a kis cégektől sem, mint amilyen például az enyém. Köszönöm Nekik, hogy vannak és remélem, hogy még sokáig élvezhetem a minőségi szolgáltatásuk páratlan előnyeit. Látogass el Te is mihamarabb az oldalukra és légy a jövő következő cégtulajdonosa!