Segítettem egy barátom családjának vízvezetékszerelőt találni

Meséltem már nektek Csabiról, a legrégebbi barátomról? Csabival sajnos ritkán tudunk találkozni, mert elég súlyos autoimmun betegsége van a lányának, ami miatt sokat kell vele otthon lenni. Nagyon sok féle gyógyászati módot kipróbáltak, de egyelőre nem igazán használnak. A gyermekgyógyászat terén viszont egyre több új megoldást fedeznek fel, szóval reménykedem, hátha találnak valamit.

Csabiékra viszont rájár a rúd mostanság, mivel a múltkor csőtörés volt náluk. Ekkor gondoltam, segítek nekik, úgyhogy beírtam a keresőbe, hogy vízszerelés azonnal. Így akadtam rá a vizszereles.net oldalára, ahol sok minden szolgáltatást találtam. Foglalkoznak csatornázással, csatornakamerázással, csőtöréssel, duguláselhárítással, sőt, még azt is írták, hogy akár fűtésszerelésben is segítségünkre vannak.

Vállalnak tehát mindent, ami vízzel kapcsolatos, mindezt Budapesten és Pest megyében. Gondod adódik például Érden vagy Taksonyban? Vízszerelés kell azonnal? Akkor a viszereles.net a te helyed, mivel ők kimennek többek között ezekre a településekre is, méghozzá sürgős esetben akár egy-két órán belül (nyilvánvalóan ez a távolságtól függően változik).

Szóval le is csekkoltam az oldalt Csabiéknak, és úgy gondoltam, hogy ha vízszerelés azonnal kell, akkor bizony a vizszereles.net jó döntés. Fel is hívtam a weboldalon megadott egyik számot, és kértem, hogy minél hamarabb menjenek ki, mert sos csőtörésről van szó. De egyébként ha ti is igénybe veszitek a vizszerelés.net szolgáltatását, akkor nem olyan vészesen sürgős esetben egy űrlap kitöltésével visszahívást is lehet kérni. Ehhez meg kell adni a nevet, telefonszámot, email-címet, és egy üzenetet keéé írni azzal kapcsolatban, hogy milyen ügyben kérjük a visszahívást.

A vizszereles.net számára az is nagyon fontos kitétel, hogy csak megbízható és tapasztalt szakemberekkel dolgozzanak. A szakszerűtlen javítás ugyanis több kárt tud okozni, mint amennyit segítene, gondoljunk csak egy rosszul megszerelt vízvezetékre, amely egyszercsak tönkremegy, és egy még nagyobb csőtöréssel áztatja el az otthonunkat.

Éppen ezért ha vízszerelés azonnal szükséges, akkor hívjátok a vízszerelés.net csapatát, akiknek már sok év tapasztalatuk van háztartási csaptelepek beszerelésében és cseréjében, valamint lefolyók, összefolyók javításában és telepítésében is – mindazok mellett, amiket már felsoroltam.

Csabiéknál gyorsan ki is szálltak, és rutin módra javították meg a problémás helyet, megszüntetve a csőtörés okozta kellemetlenségeket. Sőt, ha már ott voltak, akkor a problémás WC tartályt is megcsinálták nekik, amit már régóta terveztek, de valahogy sosem jutottak el odáig. Ha pedig bojler vagy kazán beüzemlésére vagy szerelésére lesz a későbbiekben szükségük, akkor is a vizszereles.net oldalát fogják felkeresni.

Vízszerelés azonnal? Ne próbáljátok meg magatoknak megoldani, higgyétek el, hogy abból soha semmi jó nem sül ki. Forduljatok ti is inkább szakemberhez!