Ma van a nemzetközi gofri nap, vettem gofrisütőt és nyomtató patront is

A gyerekkorom egyik nagy kedvence volt a gofri. Emlékszem, mennyit sütött nekem anyukám, az volt az egyik kedvenc csemegém. Volt egy időszak, mikor hetente készített nekünk, így a gofri sütőnk hamar elhasználódott. Lejött róla a teflon réteg, ezért nem lehetett kiszedni már belőle a tésztát, így leselejtezésre került.

Még mikor tanulgattam főzni és csak nagy ritkán merészkedtem a konyhába, mikor a szüleim nem voltak otthon, még néha én is kísérleteztem gofrival, néha egészen ehetőre sikerült.

Azóta sem vettünk új sütőt hozzá, hogy a régit leselejteztük. Mindig csak tologattuk, hogy majd veszünk, ráérünk még vele. Már több mint 10 éve nem készítettem otthon gofrit, ezért úgy döntöttem, hogy rendelek egy gofri sütőt az internetről. Egy népszerű elektronikai cikkeket árusító oldalon kerestem is egy megfelelő sütőt, majd eszembe jutott, hogyha már úgyis itt nézelődök, akkor veszek egy nyomtató patront is.

Nyomtató patronok terén eléggé silány volt a felhozatal, nem is találtam olyat, ami az én nyomtatómba kell.

Szerencsére eszembe jutott, hogy nem is olyan régen rendeltem új patront a nyomtatónkba, ezért megkerestem az oldalt, ahonnan akkor vettem. Innen rendeltem: Patron | Ingyenes Kiszállítás . Itt nagyon sok nyomtatóhoz lehet patront venni, szerintem a legtöbb modellhez van raktáron is patronjuk. Mindig van valamilyen akció és mindig nagyon hamar ki is szállítják a rendelésemet.

A másik elektronikai bolttal ellentétben, ahonnan a gofrisütőt rendeltem, itt a kiszállításért nem is kell fizetni, ezért összességében olcsóbban kaptam meg a patront, mintha elmentem volna valamelyik áruházba és ott vettem volna. Mondjuk nyomtató patront szerintem sokkal jobban megéri online venni, mert a nagy áruházakban gyakran nem is lehet kapni minden típushoz. Nem csoda, hiszen ahány nyomtató, annyi patron, nehéz lenne egy nem kifejezetten csak ezzel foglalkozó üzletben ennyi patronnak helyet biztosítani.

A patron és a gofrisütő is megérkezett, nyomtattam is pár receptet és azóta már háromféle különböző gofrit is készítettem a nemzetközi gofri nap alkalmából.